Nettó kezdőár:
12‍ ‍190‍ ‍000 Ft + ÁFA

Bruttó ár: 15‍ ‍481‍ ‍300 Ft

Tudnivalók az új Nissan E-NV200 Furgonról.

ELEKTROMOS TEHERAUTÓ

Ön a saját maga főnöke, és minél fenntarthatóbb a vállalkozása, annál nagyobb különbséget tesz. Kerüljön egy lépéssel előrébb a Nissan e-NV200-al, a legköltséghatékonyabb- és alkalmasabb kisméretű elektromos teherautóval. Az új Nissan e-NV200 40 kWh-s akkumulátor kapacitással a városban lévő szállításait egy töltéssel megteheti – továbbá, az elektromos járművezetéssel az állami ösztönzéseknek, és a zéró gépjárműadónak köszönhetően egy tiszta, környezetbarát hírnevet alakíthat ki, valamint kevesebbet is fog költeni.

INTELLIGENS TELJESÍTMÉNY

A Nissan Intelligent Mobility megváltoztatja azt, ahogy eddig a vezetésre gondolt, mivel magabiztosabb és izgalmasabb utazást kínál online kapcsolat mellett. Ugyanazzal a Nissan e-NV200 40 kWh-s akkumulátorral felszerelve, mint az új Nissan LEAF, a 100%-ban elektromos Nissan e-NV200 egy remek példa az intelligens teljesítményre. Sima, praktikus és hihetetlen hatékony a maximális 301 km-es hatótávolságával városi körülmények között, amit könnyű maximalizálni a számos töltési móddal – a 100%-ban elektromos Nissan e-NV200 profi módon viszi át Önt és a rakományát a városon.

BŐVÜLŐ INFRASTRUKTÚRA

A 100%-ban elektromos Nissan e-NV200 furgonnal egyre több töltőállomást talál az utak mentén. Tekintse meg a térképet, igyon egy kávét, és élvezze a pillanatot.

 

TÖLTÉSI LEHETŐSÉGEK

3 módja van a Nissan e-NV200 töltésének: gyorstöltés útközben, mellyel 60 perc alatt 80%-os töltöttséget ér el, gyorstöltés otthonról vagy az irodában a fali töltővel, amellyel 7 és fél óra alatt érheti el a teljes feltöltést, vagy töltse konnektorból, amellyel megközelítőleg 21 és fél óra alatt érheti el a teljes feltöltést.