ÁRLISTA - 2021-ES MODELLÉV  ÁRLISTA - 2023-AS MODELLÉV

 

Egy izgalmas, elektromos élmény.

A következő generációs technológia már úton van. Ismerje meg a Nissan Juke Hibridet - mely erős, hatékony és vezetése örömteli.

 

Tudnivalók a Nissan Juke-ről. 

A LEGMERÉSZEBB COUPÉ

Metszett vonalak, drámai fények, izgalmas formai hangsúlyok, 19”-os könnyűfém keréktárcsák és a jellegzetes lebegő tető. Az Új Nissan JUKE szembetűnő és olyan elegáns aerodinamikát teremt, amelynek révén szinte suhan a levegőben az üzemanyag-hatékonyság és a csendes utazás érdekében.

ALAKÍTSA SAJÁT STÍLUSÁHOZ!

Az N-Design felszereltség számos külső és belső csomagot kínál! Élénk belső színek, Alcantara® és bőr kárpit, valamint szembetűnő, kéttónusú külső elemek arzenálja áll rendelkezésre, hogy Új Nissan JUKE-ja a legjobban passzoljon stílusához!

FOLYAMATOS KAPCSOLAT

Az Új Nissan JUKE beépített NissanConnect navigációs rendszere a legmodernebb technológiai megoldásokat alkalmazza. A NissanConnect alkalmazással hozzáférhet olyan szolgáltatásokhoz, mint az Apple CarPlay™ vagy a Google Home™, hogy Ön mindig naprakész és tájékozott lehessen, és a szórakozást se kelljen nélkülöznie. Az intelligens integrációnak köszönhetően Ön autójában ülve is szinkronban maradhat a környező világgal.

KAPCSOLÓDÁS FELSŐFOKON

A simább és biztonságosabb utazás érdekében az Apple CarPlay vagy Android Auto összekapcsolja az Ön okostelefonját az autójával.