Tudnivaló az új Nissan Qashqai-ról

AKCIÓS ÁRLISTA ÁRLISTA

A CROSSOVER

A Qashqai, amely mindig élen járt a design terén, az SUV-ok új vízióját képviseli: erőteljes arányok, briliáns LED-es lámpák és masszív 20”-os könnyűfém keréktárcsák emelik ki a tömegből. Minden más crossovernél nagyobb színválasztékával biztos lehet benne, hogy megtalálja azt a verziót, mely a legjobban passzol Önhöz.

AZ ÉLMÉNY

Mostantól kevesebb stresszel és több zennel autózhat. A ProPILOT² a Navi-linkkel nemcsak segít Önnek betartani a követési távolságot és a sáv közepén maradni, hanem a beépített TomTom® térképeket használva a rendszer képes előre látni a kanyarokat, kereszteződéseket, lehajtókat és ennek megfelelően módosítani a sebességet, a simább haladás érdekében. Még az Ön által beállított sebességet is módosíthatja a közlekedési tábláknak megfelelően.

PROPILOT

Stressz-szint a minimumon. A ProPILOT Navi-link funkció segít tartani a követési távolságot, lassít, megáll, elindul a forgalom üteméhez alkalmazkodva és segít, hogy sávon belül tartsd az autódat

OKOS ERŐ

Ismerje meg a vezetés sosem látott élményét két új hajtáslánccal! A Qashqai új, mild-hybrid meghajtással növeli a hatékonyságot. A jövőbeli e-POWER-rel⁶ pedig az elektromos gépkocsik technológiáját kombinálja a benzinmotor kényelmével és megszokottságával, hogy egy elektromos autó azonnali gyorsulását, egyedülállóan finom és halk autózást nyújthasson.

 

Kategóriája legjobbja az EURO NCAP törésteszten

Közös érdekünk a biztonság: egyre masszívabb karosszéria és fejlettebb technológia vigyáz Önre és a közlekedés más szereplőire. A 2021-es Qashqai és anno 2007-es elődje is 5*-os minősítést kapott az EURO NCAP törésteszten; az elmúlt 14 év fejlesztései pedig magasra emelték elvárásainkat, ha utasaink biztonságáról van szó: az új Nissan Qashqai kategóriája legjobb minősítését érte el a 2021-es Euro NCAP teszten. Mit is jelent ez pontosan? Az utasok védelmére (felnőtt és gyermek egyaránt) 91%-os értékelést kapott, míg a kerékpáros és gyalogosvédelmet 70%-ra, a biztonsági technológiákat pedig 95%-ra értékelték.

Ismerje meg a részleteket!

Tekintse meg, mennyit fejlődtek az autók felé támasztott biztonsági követelmények az elmúlt évek során!