Új Nissan Ariya

EGY ÚJ KORSZAK HAJNALA

Új Nissan Ariya

2021 végén érkezik!

A RÉSZLETEKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN MÁRKAKERESKEDÉSEINKBEN! »

ÚJ NISSAN ARIYA

Testet ölt a jövő

A Nissan új elektromos crossovere 2021 végén érkezik. Az ARIYA a Nissan Intelligent Mobility tökéletes megtestesülése. Az erő, ami életre kel. Benned. Bennem. Mindannyiunkban. Együtt új valóságot teremtünk, ahol a képesség, a pontosság és a stílus egyesül.

Nissan Ariya
VEZETÉSI SEGÉD

Vezess, ahogy mindig is szerettél volna

Élvezd a vezetés könnyedségét! A vezetéstámogató technológia egészen más szintű kontrollt ad a kezedbe. Hosszú vezetés autópályán? Van segítséged. Szűk helyek? Add át az irányítást az ARIYA-nak.

PROPILOT

Stressz-szint a minimumon. A ProPILOT Navi-link funkció segít tartani a követési távolságot, lassít, megáll, elindul a forgalom üteméhez alkalmazkodva és segít, hogy sávon belül tartsd az autódat. *

PROPILOT PARK

Beáll helyetted a legkisebb helyre is. Nyomd meg a ProPILOT Park gombot, vedd le a kezed a kormányról és hagyd, hogy az ARIYA beparkoljon helyetted.

SZÉLVÉDŐRE VETÍTETT ADATOK

A legfontosabb információk legyenek mindig a szemed előtt. Lásd sebességed, a navigációs instrukciókat és a ProPILOT beállításait a szélvédőre, magad elé vetítve.

 

Nissan Ariya
Hatótáv

Egy töltéssel mások előtt

Menj messzebbre! Akár 500 km hatótávval semmi sem állíthat meg. Válassz életstílusodnak megfelelően az 63 kWh-ás és a 87 kWh-ás akkumlátorok közül két- vagy összkerékmeghajtással és semmi nem állhat utadba. Sietned kell? A gyorstöltés akár 300km-ig tölti akkumlátorodat 30 perc alatt.

Nissan Ariya

MARADJ KAPCSOLATBAN

Maradj kapcsolatban a világgal vezetés közben is

A nagy, dupla kijelző és haptikus irányítás csak a kezdet. Szeretnéd magad előtt látni kedvenc applikációdat? Húzd el a kezed. Szeretnéd a saját műsorlistádat hallgatni? Csak kérned kell.

Új Nissan Ariya

INTELLIGENS ÚTVONALTERVETÉS

Tervezd meg utazásod az intelligens útvonaltervezővel - akár úgy, hogy utadat töltőpontok szegélyezzék.

Új Nissan Ariya

NISSAN APP

Maradj kapcsolatban ARIYA-dal! Tudj meg többet autódról a Nissan App segítségével, mely napról napra fejlődik.

Specifikáció

A neked való ARIYA

Találj rá a hozzád legjobban passzoló verzióra. Válassz kétféle akkumlátorból és háromféle hajtáslánbcból -legyen az akár e-4ORCE összkerékhajtás- és szabd saját stílusodra a vezetési élményt

Új Nissan Ariya

ARIYA 63 kWh

Következő generációs technológia a napi közlekedésre

Új Nissan Ariya

ARIYA 87 kWh

Nagyobb hatótávval, ha szeretnél elmenekülni a városból

Új Nissan Ariya

ARIYA e-4ORCE 87 kWh Performance

Csúcsra járatott vezetési élmény. Techonlógia és a teljesítmény tökéletes kombinációja.

A képek illusztrációk. A model még nem került sorozatgyártásba, ezért változhat.

* Ne hagyatkozzon kizárólag a vezetést támogató kényelmi funkciókra. A támogató funkciók nem önvezető technológiák, és csak a rendszer fizikai korlátain belül képesek segítséget nyújtani. Nem helyettesítik a megfelelő vezetési technikát, amelyet minden esetben a vezető saját képességeinek, a közúti közlekedés szabályainak, valamint az út- és forgalmi viszonyoknak megfelelően kell megválasztani. Tehát a ProPILOT funkció kizárólag folyamatos vezetői felügyelet mellett használható és nem mentesíti az autó vezetőjét a körültekintő járművezetés felelőssége alól. A ProPILOT technológia használata autópályán javasolt, nem városi közlekedésre tervezték.


Üzenjen nekünk!