Nissan E-NV200 Evalia

100% ELEKTROMOS, 100% CSALÁDI

Nissan E-NV200 Evalia

FEDEZZE FEL A NISSAN e-NV200 EVALIÁT

a 7 üléses, 100% elektromos autót

A RÉSZLETEKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN MÁRKAKERESKEDÉSEINKBEN! »

NISSAN e-NV200 EVALIA: MEGÉRKEZETT AZ ELEKTROMOS EGYTERŰ

FEDEZZE FEL A 100 %-BAN ELEKTROMOS CSALÁDI KÖZLEKEDÉST

Vegyünk egy kompakt családi egyterűt – legyen sokoldalú, jól felszerelt, és férjen el benne hét ember. Most adjunk ehhez 100%-ban elektromos meghajtást. Ez a Nissan e-NV200 Evalia. Ugyanazt az innovatív technológiát használtuk, mint amit már több mint 180 000 Nissan elektromos járműben, és ezt ötvöztük a díjnyertes NV200 Evalia modellel. Kezdje a napot teljes feltöltéssel, és akár 170 km-t* is megtehet nulla károsanyag-kibocsátással. Intsen búcsút a benzinnek, és számolja össze a megtakarítást: az áram négyszer olcsóbb, mint a benzin vagy a dízelolaj.

*Az új európai vezetési ciklus (NEDC) alapján. Az egy töltéssel megtett tényleges hatótáv változó lehet.

Nissan e-NV200 Evalia
JOBB TECHNOLÓGIA

AZ ELEKTROMOS HOLNAP MEGÉRKEZETT

A Nissan folyamatos kutatásainak és befektetéseinek köszönhetően az elektromos járművek hatékonyabbak, nagyobb teljesítményűek, és mindenek felett sokkal élvezetesebb a vezetésük.

Nissan e-NV200 Evalia

Nissan e-NV200 Evalia
NYUGODT AUTÓZÁS

EGYSZERŰBB ÉS CSENDESEBB VEZETÉS

A Nissan e-NV200 Evalia elektromos autó és teherautó számos innovatív technológiát tartalmaznak, így például intelligens kulcsot és visszagurulás-gátló rendszert, melyek egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik a vezetést. És mivel az elektromos meghajtás szinte néma motort jelent, így az utazás is sokkal pihentetőbb lesz.

KÉNYELEM

OTTHON NÉGY KERÉKEN

Tágas belsejének és nagy ablakainak köszönhetően a Nissan e-NV200 Evaliában öröm az utazás az egész család számára. Tárolóhely szinte mindenhol van, a hátsó üléssor 12 voltos csatlakozójára számítógép vagy játékkonzol is csatlakoztatható, a klímaberendezés pedig az egész út alatt biztosítja a frissességérzetet.

Nissan e-NV200 Evalia

A SOKOLDALÚ ELEKTROMOS AUTÓ

A SOKOLDALÚSÁG ALAPFELSZERELTSÉG

A Nissan e-NV200 Evalia minden helyzetben mosolyt varázsol az ember arcára, függetlenül attól, hogy családi nyaralásról, barátok költöztetéséről, kerékpáros hétvégéről, dísznövények vásárlásáról vagy csupán egy gyors reptéri fuvarról van szó. A két szélesre nyitható tolóajtónak és a hét személy befogadására képes hatalmas belső térnek köszönhetően mindennek és mindenkinek jut hely.

Nissan e-NV200 Evalia


Üzenjen nekünk!