BÚCSÚZZON EL A RÉGITŐL. KÖSZÖNTSE AZ ÚJAT!

Tudta, hogy a Nissan Hovány mind az 5 telephelyén (Kecskemét, Szeged, Debrecen, Szolnok, Békéscsaba) foglalkozunk használtautó beszámítással?

A használt autójáért kapott összeget pedig nem csak új autóba, hanem másik használt gépjárműbe is beszámíthatja nálunk.

Használtautó beszámítás

KÉSZPÉNZES AUTÓFELVÁSÁRLÁS

Esetleg nem nálunk vásárol új vagy használt autót, vagy pénzre lenne szüksége? Akkor is ajánljuk figyelmébe használtató felvásárlási szolgáltatásunkat. Az autó megfelelő műszaki felmérését követően kollégáink vételár ajánlatot adnak Önnek, hogy cégünk mennyiért vásárolná meg gépjárművét.

AUTÓBESZÁMÍTÁS FELTÉTELEI

A megfelelő műszaki felmérést követően beszámítunk, felvásárolunk telephelyeinken bármilyen korú gépjárművet a személyautóktól a 3,5 tonnás kishaszonjárművekig, ha az rendezett dokumentációval, és megfelelő műszaki állapottal rendelkezik.

Drágább új autót vagy használt gépjárművet venne, mint az Ön jelenlegi autója? Ebben az esetben a meglévő használt gépjárműve árának beszámíttatásával a vételárat egyszerűen csökkentheti. A fent maradó összeget pedig készpénzben, vagy hitel felvételével tudja kiegyenlíteni.

Olcsóbb új autót vagy használt gépjárművet venne, mint az Ön jelenlegi autója? Ebben az esetben a két autó vételárának különbözetét ilyenkor kifizetjük Önnek ugyanúgy, mintha használtautó felvásárlásra kerülne sor.
Ha elhozza hozzánk autóját, kérhet előzetes, megközelítő ajánlatot is autójára. Szervizeink előzetes bejelentkezés alapján tudják fogadni Önt, és helyben, az állapotfelmérést követően kollégáink adni tudnak egy végleges vételár ajánlatot a gépjárművére.

HITELLEL TERHELT AUTÓ BESZÁMÍTÁSA

Gépkocsiját hitel terheli? A használtautó beszámításnak ez sem akadálya. Erre az esetre is vannak kollégáinknak megoldásai, melyek közül biztosan megtalálják az Önnek legmegfelelőbbet.