BÍZZA RÁNK AUTÓJA KARBANTARTÁSÁT, HOGY HOSSZÚ ÉVEKIG BIZTONSÁGBAN, GOND NÉLKÜL AUTÓZHASSON!

Karbantartás és szerviz

A nyugalmat alapfelszereltségként biztosítjuk, ha járművét nálunk szervizelteti. A Nissan a kereskedői hálózatának és szakképzett szerelőinek a járművek karbantartásához és javításához eredeti Nissan cserealkatrészek használatát ajánlja. Baleset esetén kereskedőink minden szükséges eszközzel és berendezéssel rendelkeznek a karbantartási és javítási munkálatok elvégzéséhez. A Nissannál a legmodernebb technológiai megoldásokat használjuk, és minden helyzetben az Ön segítségére tudunk sietni. Gyorsszerviz szolgáltatásunk keretein belül vállaljuk a horpadások javítását és a karosszéria-elemek újrafényezését, valamint a szélvédő javítását, illetve cseréjét. A nagyobb javítások elvégzéséhez – például motor vagy váltó szervizeléséhez – Nissan Gyári Felújított alkatrészeket kínálunk, amelyek egyszerre jelentenek környezet- és pénztárcakímélő megoldást.

 

Megjavítjuk autóját

Karbantartás és szerviz

KÖZÚTI JAVÍTÁS

Szakképzett szerelőink tudásában bátran megbízhat.

Amennyiben Nissanja javításra szorul, függetlenül attól, hogy közvetlenül tőlünk, vagy használtan vásárolta-e, kérje meg márkakereskedőjét, hogy a tökéletes helyreállítás érdekében eredeti Nissan alkatrészeket használjanak. Minőségükben maximálisan megbízhat, ugyanis csak ezek felelnek meg a gyárilag használt alkatrészek specifikációinak.

Karbantartás és szerviz

BALESET UTÁNI JAVÍTÁS

Megjavítunk mindent, akár egy karcolásról, akár valami komolyabb meghibásodásról van szó.

A Nissan karosszériaszervizeknél senki sem tud többet a Nissan járműveiről. Képzett, hivatásos fényező és karosszériajavító szakembereink a legmodernebb, kifejezetten az adott feladathoz készült eszközökkel és berendezésekkel dolgoznak, a jármű javítását pedig a Nissan által jóváhagyott módon végzik.

Karbantartás és szerviz

ABRONCSOK

Segítünk, hogy biztonsággal autózhasson.

Karbantartás és szerviz

AKKUMULÁTOROK

Csúcsminőségű akkumulátorok
3 év garanciával.

Karbantartás és szerviz

EREDETI OLAJOK ÉS FOLYADÉKOK

A megfelelő folyadékok Nissanja tökéletes működéséhez.

Karbantartás és szerviz

EREDETI ALKATRÉSZEK

Kifejezetten az Ön Nissanjához tervezve.

Garanciát vállalunk

Javításainkra garanciát vállalunk, így Önnek nincs miért aggódnia. Az eredeti Nissan alkatrészekre legalább 12 hónap gyártói garanciát, a Nissan karosszérialemezekre* pedig 12 év korrózió elleni garanciát vállalunk.

Minden Gyári Felújított Nissan alkatrészre 12 hónap futásteljesítménytől független garanciát biztosítunk, akárcsak az eredeti új alkatrészek esetén.

Kérjük válasszon az alábbi telephelyeink közül:

Nissan Hovány Kecskemét

Kecskemét

Kecskemét 6000, Szent László krt 20.

Központi telefonszám: 06-76/501-640

Fax: 76/417-876

E-mail: kecskemet@nissanhovany.hu

ELÉRHETŐSÉGEK ÉS TÉRKÉP