Az EU rendeletek alapján az autógyártóknak ma vízbázisú fényezést kell alkalmazniuk, melyek valóban környezetbarátabbak, ám a külső behatásokkal szemben már kevésbé ellenállóak. Ezért is tartjuk rendkívül fontosnak, hogy az autót még az autószalonból való elhozatal előtt védelemmel lássuk el, hiszen az újautó-érzés fantasztikus és szeretnénk, ha a védelmünk segítségével Ön ezt évekig élvezhetné

Mit nyújt a termék?

A SILK Protection egy kerámia alapú tejeskörű gépjármű érték-és állagmegőrző bevonat. A SILK Protection termékcsaláddal teljeskörű nyújthatunk autónknak, beleértve a fényezést, az üvegfelületeket, illetve a bőrüléseket. Így az autódat már a forgalomba helyezés előtt egy olyan védelemmel tudjuk ellátni, ami évekig tudja garantálni a szalonállapotot.

 

A SILK Protection legfőbb tulajdonságai

  • Könnyen tisztántartható felület
  • Értékvédő
  • Tartós
  • Tükörsima felület
  • Időjárás-állóság
  • Környezetbarát
  • Víz-lepergető szélvédő

 

Fényezésvédelem

A védelem gyakorlatilag úgy funkcionál a fényezésen, mintha egy lakkréteg lenne az autón, ami acél erősségű. Ez a bevonat abszolút nem hasonlítható egy hagyományos wax-hoz, mivel a SILK Protection bevonat teljesen átlátszó és rendkívül ellenálló. Keménysége a Mohs-féle keménységi skála szerint 9h (referencia értékként a gyémánt 10h keménységű.)

Üvegvédelem

Az autón található üvegfelületekre a SILK Protection GLASS Action védelmet helyezzük fel. Ennek a bevonatnak köszönhetően jelentősen javul a közlekedés biztonság esős körülmények között is, hiszen a bevonat nem engedi szétterülni a vízcseppeket, így azok gyakorlatilag lefutnak a szélvédőről. A védelem 1 évig 100%-os hatást nyújt az üvegfelületeken.

Bőrvédelem

A SILK Protection Leather guard egy olyan láthatatlan bevonatot képez a bőr felületén, ami az emberi kéznek nem észrevehető, így a bőr szellőzését sem befolyásolja. A bevonat megakadályozza még a kényes színek esetében is a maradandó koszolódást és elősegíti a könnyedebb utókezelést. (pl. farmerfoltok) A bőr tapintása puha és rugalmas marad, mintha csak új lenne. A SILK Protection Leather guard terméket ajánlott 3-4 havonta alkalmazni a 100%-os védelem érdekében.

SILK PROTECTION ÜGYFÉLCSOMAG

Kiválóságunk nem csak abban rejlik, hogy az autódra tökéletes védelmet biztosítsunk. Fontos számunkra, hogy a hétköznapokban is prémium minőségű termékeket tudj használni az autóápolásnál, ezért minden egyes SILK Protection rendszer részét képezi az Ügyfélcsomag, ahol számos hasznos kiegészítőt találsz.

Az Ügyfélcsomag része

SILK Premium Universal Cleaner

Tökéletesen alkalmas a műanyag felületek, illetve a felnik tisztán tartására. Termékünk nem tartalmaz maró anyagokat, biológiailag lebomlik.

SILK Premium Glass Cleaner

Rendkívül magas alkohol tartalmú ablaktisztító, kiemelkedő minőség, csíkmentes ragyogást biztosít. Az üvegfelületek tisztántartása csak egy egyszerű mozdulat.

SILK Premium Nano Finish

Az autómosás után kifejezetten ajánlott készítménnyel egyszerűen csak fújjuk be a száraz, tiszta karosszériát és töröljük le. Az eredmény elképesztő ragyogás a Carnauba waxnak köszönhetően.

SILK Premium MicroSILK

40 cm x 40 cm nagyságú, magas grammszámú, prémium minőségű mikroszálas kendő. Tökéletesen alkalmazható az autó bármely felületén.